OT - utanför ämnet

1 april, OT

2017-04-01 15:25 #0 av: parsley

Har ni råkat ut för några aprilskämt eller sett några på nätet?

Jag har inte råkat ut för någon som skämtat med mig. På facebook har jag sett en restaurangkedja som skulle börja med larver i salladsbuffén och poliskatter från Örebro. På grund av bristen på polishundar skulle polisen även börja utbilda katter. På iFokus har jag sett en ljuddämpare till hundar eller barn.Ler

Anmäl
2017-04-01 16:03 #1 av: Magi-cat

Poliskatten i Örebro var bra!Katt

Och i Helsingfors skulle polisen anställa fem svin!Gris GapskrattarTill alla grisarnas fördelar hörde att de också kan leta upp tryffel, något som kom till god användning i fikarummet.

Såg också att swebus skull börja använda (nästan) självkörande bussar. På bilden ser man chauffören i bekväm viloställning med fötterna på instrumentbrädan.

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2017-04-01 17:10 #2 av: Carmarino

Här är en liten sammanställning över diverse aprilskämt idag. Glad

Måste erkänna att jag blev väldigt misstänksam när jag läste om batterifärjorna i Öresund, och att initiativtagaren hette Jon Li Thium, att en konsult hette Magne Tism samt att det fanns en algoritmikterapeut vid namn Rehna Bluffet från Ströhm-Wechsel-Werke. Skrattar

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2017-04-01 18:32 #3 av: Magi-cat

Umeå Universitet tillkännager (på engelska) att cykling till campus numera är förlegat. Nu ska studenternas transporter skötas via älgkraft!
Det finns ungefär lika många älgar i Sverige som studenter, så saken är klar: miljövänligt och hållbar förflyttning via älg är det som gäller! 

En "Swedish elk-volution"! Gapskrattar

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2017-04-07 23:22 #4 av: Katniss

Jag råkade ut för två stycken, båda från min bästa kompis.

R.I.P. Anton 💔
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.