Skrivteknik/tips

Essähjälp, vad kan jag ta upp?

2017-01-07 01:26 #0 av: teddykaniner

Hejsan!

Det är så att jag ska skriva en essä, alltså som skolarbete. Jag känner att jag fastnat eftersom den ska vara rätt lång, och tänkte fråga ifall någon här har något förslag på vad jag mer kan ta upp och spinna vidare på. 
Ämnet är : . Assess the importance of understanding authors’ lives and backgrounds when reading and interpreting postwar literary texts.

på svenska: bedöm hur viktigt det är att förstå författarens liv och bakgrund när man läser och tolkar litterära texter från efter krigstiden.

Vore verkligen uppskattat! Har nu tagit upp några exempel på texter och författare om deras liv, men tycker inte det gav så mycket längd... har också motargument till varför det inte är viktigt.

Anmäl
2017-01-07 08:07 #1 av: parsley

Vilka författare har du tagit upp?
Hur definieras efterkrigstiden? Kan man använda sig av en modern författare som t ex J K Rowling för att visa att författarens liv och bakgrund inte är så viktigt för det som skrivs?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.