Aktuellt, evenemang, kurser och diskussioner

Låna och läs

2016-09-06 07:24 #0 av: parsley

En del bokhandelskedjor erbjuder "låna och läs". Man betalar en viss summa och får tillgång till ett antal nyutgivna böcker under ett år.

Någon som brukar ha ett sådant abonnemang? Jag har aldrig testat det.

Länk till akademibokhandeln, men fler kedjor brukar ha liknande upplägg. Om inte annat så kan man få ett och annat lästips.  https://www.akademibokhandeln.se/lana-las/

Anmäl
2016-09-10 03:52 #1 av: Tarotstollan

Jag hade det ett år. I början tyckte jag det var kul men efter några månader blev jag stressad av att jag ville hinna läsa så många böcker som möjligt.
För även om det är ca 70 böcker att välja mellan, så var det för mig kanske "bara" ett 30-tal jag ville läsa. Oftast så var just den boken jag ville läsa redan utlånad, så jag fick ta en annan som jag kanske inte var så intresserad av.
Sen hade jag svårt att besluta vilken bok i slutändan jag ville behålla av alla de som jag inte hade hunnit att läsa. Naturligtvis när jag kom ner sista veckan för att byta bok så var den jag ville ha utlånad.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.