OT - utanför ämnet

Högkänslighet är en gåva, OT

2016-09-04 07:36 #0 av: parsley

Om att vara högkänslig. Tipsar eftersom många kreativa också är högkänsliga.

http://utforskasinnet.se/7-anledningar-hogkanslighet-ar-en-gava/

Anmäl
2016-09-04 07:56 #1 av: Rhonda

Hela mitt liv har folk sagt till mig 'du är så överkänslig' som om det var något negativt. Jag har alltid trott pga detta att det har varit något fel på mig.

Råkade läsa på nätet för ca 2 år sedan att det heter högkänslig. Det tyckte jag lät bättre eftersom jag känner av människors sinnesstämningar o är en väldigt empatisk, sympatisk, kreativ person.

Nu tycker jag mycket bättre om mig själv.

(jag har inte läst länken)

Anmäl
2016-09-04 08:11 #2 av: Alyssa

#1 Känner igen mig oerhört mycket i det du skriver. Jag är också högkänslig och ja, det är en gåva egentligen men det känns  inte riktigt så när man inte kan hantera det... Inte för mig i alla fall haha Blomma

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2016-09-04 08:17 #3 av: Rhonda

#2 Det är lite besvärligt ibland eftersom man blir lätt sårad (jag i alla fall) o att jag blir så ledsen över saker som händer i världen. Jag umgås inte längre med folk, jag orkar inte men jag pratar alltid med dem jag möter ute o försöker sprida lite kärlek o uppmuntran. (jag är spirituell)

Kram  

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.