2016-08-09 11:17 #0 av: parsley

Diverse rabatter odyl från tidningen Skriva. Informationen kommer från Skrivas nyhetsbrev

Rabatt på Crimetime för dig som läser Skriva. Dessutom: få biljetter till Bokmässan!

Ser nyhetsbrevet konstigt ut? Klicka här för webbversion.

Specialpris på deckarfestivalen Crimetimes skrivarskola för Skrivaläsare!

Nästa vecka, 17-20 augusti, går deckarfestivalen Crimetime Gotland av stapeln i Visby. Över 60 svenska och internationella deckarförfattare medverkar!

Vill du lära dig skriva deckare? Ta chansen att coachas av några av Sveriges ledande deckarförfattare under en halvdag på festivalen!

Efter succén med skrivarskolan på premiärfestivalen förra sommaren finns det i år möjlighet att gå skrivarskola två dagar – två olika workshops med olika författare.

Medverkande författare onsdag 17 augusti: Johan Theorin, Anna Jansson, Emelie Schepp, Marianne Cedervall och Sören Bondeson.

Medverkande författare torsdag 18 augusti: Denise Rudberg, Ninni Schulman, Malin Persson Giolito, Viveca Sten, Sören Bondeson.

Du som läser Skriva får en biljett till skrivarskolan till specialpriset 695 kr (ordinarie pris 995 kr). Boka på crimetimegotland.se och ange kod SKRIVA för att få din rabatt.

Obs! Festivalpass eller endagspass för Crimetime Gotland valfri dag behövs för att boka biljett till skrivarskolan.

Boka biljett till Crimetime Gotland

Prenumerera och få två biljetter till Bokmässan, värde 480 kr

I Skrivas fullspäckade höstnummer tar vi en närmare titt på två av författarens viktigaste verktyg, vi spanar trender, skriver dialog och undersöker hur ljudbokens frammarsch kan förändra litteraturen. 

Dessutom inleder vi höstens stora artikelserie om egenutgivning, var med från början!

Som Skrivaläsare kan du just nu teckna en prenumeration på en av våra tidningar – Offside, Filter eller Skriva – och få två entrébiljetter till Bokmässan till ett totalt värde av 480 kronor.

Du kan också ge bort en prenumeration på någon av tidningarna – och få biljetterna själv.

Beställ din prenumeration – klicka här!

Ge ditt skrivande en lyxweekend!

Den 22 oktober slår vi upp portarna till Sveriges största skrivkonferens och programmet börjar nu ta form på allvar. Det blir en helg full av inspirerande föreläsningar, workshops och möjligheter att knyta kontakter med lektörer, branschfolk och nya skrivarkompisar.

Läs mer och boka din biljett på 

www.skriv2016.se

. OBS! Begränsat antal platser!

Som läsare av Skriva får du 500 kronor i rabatt på din entrébiljett. Ange SKRIV2016VIP i kassan.