OT - utanför ämnet

Dagböcker

2015-01-14 16:36 #0 av: [Torpedtass]

Någon här inne som skriver dagböcker? Jag försöker hitta snygga skrivböcker man kan skriva sina tankar mm i dagligen men lyckas inte hitta något. Någon som vet en sida man kan beställa från?

Inte enfärgade vill ha mönstrade, gärna flerfärgade, snygga skrivböcker.
Absolut inte dessa klassiska almanacka dagböcker man hittar överallt, vill inte ha en almanacka utan en ren skrivbok.

"I will always be me but if me fails I will be I so in the end I will always be me"

Anmäl
2015-01-14 17:05 #1 av: RödPanda

På Akademibokhandeln har dom serien Paperblanks, har du kollat på dom? Finns i flera olika stilar och storlekar. Kostar lite mycket (enligt mig) men är snygga och sköna att ta på Glad

Anmäl
2015-01-14 17:25 #2 av: [Torpedtass]

#1 Akademibokhandeln här är jätte liten så tveksam till att de ens har dem men får ta mig ner på stan någon dag och kika.

"I will always be me but if me fails I will be I so in the end I will always be me"

Anmäl
2015-01-14 17:40 #3 av: Ellociraptor

Jag brukar köpa små block (A5) från typ Gallerix. De kommer oftast i roliga färger eller med roliga motiv (har typ haft allt ifrån t-rex till Coca-Cola-flaskor som motiv på dem). Vill du vara riiiktigt fancy finns ju Moleskin som går att beställa online, men de kostar ju en del...

Anmäl
2015-01-14 18:28 #4 av: [Torpedtass]

#3 Moleskin har mest enfärgade och det vill jag inte ha.
Tänker du på vanliga kollegieblock från gallerix då med spiralrygg? Sådana faller inte mig i smaken.

"I will always be me but if me fails I will be I so in the end I will always be me"

Anmäl
2015-01-15 08:27 #5 av: parsley

Scandbooks brukar sälja snygga anteckningsböcker på bokmässan. Hör efter om de går att få tag på någon annanstans också. Annars får du kolla i bokhandlar på stan och se vad du hittar.  http://www.scandbook.se/

Anmäl
2015-01-15 08:42 #6 av: Ellociraptor

#4 Det var inte moleskin jag tänkte på insåg jag (fast de har ju snygga Hobbit-böcker), utan Paperblanks som nämndes i #1. Typ alla Akademibokhandlar jag varit i har haft dem, men de är som sagt dyra.

Annars tror jag att jag köpt en dagbok med rygg från Gallerix (men den sortens block föll inte mig i smaken), som var vitt med ett grafiskt svart mönster på. Så det kan ju vara värt att leta där om inte annat.

Anmäl
2015-01-16 10:34 #7 av: MalinVirvelvind

Paperblanks från Akademibokhandeln är min favorit! Håller med om att det är dyrt, men mina dagböcker är viktiga för mig, så jag väljer att lägga lite mer pengar på det. Ska ju behålla dem hela livet, läsa, minnas och reflektera!

Anmäl
2015-06-05 07:11 #8 av: Skorpion76

Jag brukar blogga i ett vanligt ordbehandlingsprogram, men jag skriver i brevform till olika namn. Jag vet inte om man kan kalla det dagbok eftersom jag inte berättar om vad jag gör varje dag.  

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2015-06-08 00:01 #9 av: Calcifer

Eller så köper du en enfärgad plus en bunt klistermärken och skapar din helt egna dagbok. Jag har gjort så senaste gångerna jag gått i skolan. Ett kollegieblock och diverse klistermärken så har man något unikt som ingen annan har.

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.