Allmänt

Välkommen hit!

2008-03-07 14:47 #0 av: emsems

Är du ny på sidan? Eller bara vill veta hur det går till egentligen? Här finns lite tips och råd som kan vara bra att veta!

 

 

 

 

 

Att komma igång

Om du är ny på IFokus kan du börja med att skaffa en egen profil. Gör en presentation och lägg in lite bilder m.m så är det kul att få lite bättre kontakt med andra på sajten. För att administrera sidan klickar du på symbolen uppe till höger.

 

Läsa och skriva

När du känner att du vill kasta dig in i diskussionerna så kan du till höger se alla sajter som finns på IFokus. klicka på de intressanta för att komma till forumet för just det ämnet. Du kan välja att lägga vissa till dina favoriter så du lättare hittar åt dem senare.

Vill du starta en ny tråd på vårt forum så klickar du på "Skriv". Sedan klarar du dig nog rätt bra utan mer guidning. Tänk på att använda ett bra språk!

Givetvis vill vi att du även är med i andra diskussioner, våga skriva, tycka och fråga!

Vi på Skrivlust har gemensamt kommit fram till en liten reglel: Om du skriver många dikter eller texter, lägg dem i en tråd och döp den förslagsvis till " (Ditt namn)'s dikter" eller något liknande. På detta sätt slipper vi tio trådar av samma person. Din tråd kommer blir läst ändå! Lovar!
Ett litet tips från mig till dig; Skriv inte så många texter på en gång, det är bättre att lägga in dem med lite mellanrum så att man hinner läsa, fundera och kommentera utan att det blir en hel sjö av texter.

Vem äger texten?

Texter som skriva på denna sida får man inte kopiera eller använda till något annat syfte. Tänk på att alla har lagt ner tid och möda på sina texter och vill behålla dem. Om du skulle vilja dela med dig av en text eller annat med någon annan, tipsa om denna sida, alternativt kontakta den som skrivit texten så kanske ni kan hitta på en bra lösning.

Om du har en text som inte är din som du vill visa oss på Skrivlust, gör en länk till texten eller skriv utförligt vems dikten är, så det inte blir några trubbel.

Kontakta oss

Har du något du vill fråga om eller vill veta, kontakta någon av oss som är medarbetare på sajten. Vi hjälper gärna till!

Välkommen hit till oss på Skrivlust! Vi hoppas du ska trivas och vågar ge dig in i både skrivande och läsande.
Mvh EmmaL, sajtvärd och grundare av Skrivlust.iFokus

Relaterade länkar

Av: EmmaL

Datum för publicering

  • 2008-03-07
Anmäl
2008-03-07 22:16 #1 av: Wiizy

toppen med nya artiklar. :P

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.